lördag 12 mars 2016

Det är inte..

..jag som inte skriver, utan det är bloggen som inte publicerar det jag skriver!
Suck!
Korten har också försvunnit på mina inlägg, så nått galet är det!

Skam den som ger sig!
Nu gör jag ett nytt försök och sen får jag uppdatera er mer under dagen!

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesbörd om denna stavmästare Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  4. Hej vänner, det här är mitt vittnesbörd. vi är gifta i 5 år och tillsammans i 9 år. vi var separerade i 4 månader. Han vill ut och är inte villig att rädda vårt äktenskap. Vi har varit ett fantastiskt par (åtminstone trodde jag detta) och argumenterar sällan. Månader innan han lämnade hemmet var han så inaktiv och sov mycket. Jag insåg att han hade en känslomässig affär med någon och han bekräftade att han var lockad av henne. Sedan sa han att han inte är kär i mig längre och inte kan leva med mig. Jag tigger, grät och så vidare i månader. Jag behövde hjälp så mycket och jag vill att min man ska återvända till mig. Jag surfade på internet när jag såg ett vittnesbörd om damen om hur Dr Ajayi, den stora stava caster som hjälpte till att bota fibroid och hon kunde få ett eget barn som i vända återställd fred i hemmet. hon tappar hans kontakt och jag kopierade det, till att börja med var jag skeptisk när det gäller att kontakta men jag behöver verkligen en varaktig lösning på mitt problem så jag skickar ett meddelande till honom om han förklarade min situation. Han sa att jag skulle vara säker på att min man kommer tillbaka till mig om jag skulle göra som han instruerade, jag gjorde allt han berättade för mig att göra och på den fjärde dagen fick jag en ursäktande text från honom som säger att han inte vet vad som kom över honom, den kvällen kom han hem igen och bad för alla hans felaktigheter och sedan dess har vår kärlek och äktenskap varit starkare. Jag vill tacka den stora stavspelaren Dr Ajayai för hans bra jobb och för att göra sig glad igen i livet. Om du upplever samma äktenskapliga problem eller om du har andra problem som trycker på dig, kontakta Dr Ajayi idag via e-post: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han kan utföra alla slags förtrollningar du kan tänka på, jag är ett levande vittnesbörd.

    SvaraRadera
  5. Mitt namn är merival. Jag vill tacka Dr Ajayi en fantastisk stavbeslag för att hjälpa mig att rädda mitt 10 års äktenskap. min man har alltid varit en bra man tills han plötsligt bytte och började fuska på mig med en dam som heter Anna. Min man slutade komma hem i den utsträckning han övergav mig och våra tre barn. Jag gick till hans familj för att hjälpa mig prata med honom men han vägrade, vid den här punkten visste jag inte vad jag skulle göra mer. tills jag hörde talas om Dr Ajayi kontaktade jag honom och han försäkrade mig att min make kommer att återvända till mig och barnen efter att ha perforrmerat några trollformler, så jag bestämde mig för att prova. Efter några veckor från ingenstans återvände min man hem, han var så nykter och ber om ursäkt för allt han har gjort mot mig och barnen. Allt tack till Dr Ajayi, stavmästaren för att ha räddat mitt äktenskap. om du behöver någon form av andlig hjälp kontakta honom på Viber / whatsapp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com han är 100% pålitlig.

    SvaraRadera